Fraktsätt

 

Fraktsätt

Posten
Fraktavgift: 59 kr

Ditt paket skickas med Posten. Skriv in ditt mobilnummer i kassan så kommer Posten skicka aviseringen till din telefon när ditt paket anlänt till ditt utlämningsställe! Om aviseringen dröjer och du med hjälp av kollinumret ser att ditt paket är framme så hämta ut paketet med kollinumret och legitimation. Paketet ligger hos ombudet i två veckor innan det skickas tillbaka till oss. För ej uthämtade paket, debiterar vi 300kr för frakter och hanteringskostnader.
Posten Hemleverans
Fraktavgift: 149 kr

När du väljer Hemleverans kör Posten paketet till din dörr! Vid detta leveranssätt måste du vara noga med att ange ett korrekt mobilnummer, då Posten kommer att kontakta dig för att avtala en avlämningstid. Paketet kan levereras på dagen fram till 16.00 helgfri måndag-fredag. Skulle du inte vara hemma vid avtalad avlämningstid lämnas en avi i din postlåda och du får själv hämta ut paketet hos ditt lokala postombud, eller få det utkört mot avgift.
Schenker
Fraktavgift: 39 kr

Ditt paket skickas med Schenker. Skriv in ditt mobilnummer i kassan så kommer Schenker skicka aviseringen till din telefon när ditt paket anlänt till ditt utlämningsställe! Om aviseringen dröjer och du med hjälp av kollinumret ser att ditt paket är framme så hämta ut paketet med kollinumret och legitimation. Paketet ligger hos ombudet i två veckor innan det skickas tillbaka till oss. För ej uthämtade paket, debiterar vi 300kr för frakter och hanteringskostnader.
Best
Fraktavgift: 79 kr

Om du lägger din order en vardag innan kl. 12.00 levereras ditt paket hem till dig mellan 18.00 - 22.00 samma kväll. Denna tjänst fungerar enbart i Stor-Stockholm, Uppsala, Nynäshamn, Nykvarn, Norrtälje och Storvreta. Det är mycket viktigt att du anträffbar vid leveransadressen och kan ta emot din beställning mellan 18.00-22.00. OBS! Om du ej tar emot ditt paket kommer vi debitera 300kr extra för frakten och hanteringskostnader. Best aviserar dig via telefon strax innan leverans, är det att yttersta vikt att du lämnat rätt telefonnummer vid beställningstillfället, samt att du har telefon tillgänglig de utsatta tiderna.

Om du väljer att utföra ett byte eller en retur när du använt dig av Best som leveransmetod så ingår ingen returetikett då paketet körts med bud hem till dig. I dessa fall står du själv för returfrakten både vid byten och vid returer.
Bring (Norge)
Fraktavgift: 49 NOK

Alla importkostnader såsom frakt, tull och skatter är inkluderade i priset! Ditt paket skickas med BRING. Skriv in ditt mobilnummer i kassan så kommer BRING skicka aviseringen till din telefon när ditt paket anlänt till ditt utlämningsställe! Om aviseringen dröjer och du med hjälp av kollinumret ser att ditt paket är framme så hämta ut paketet med kollinumret och legitimation. Paketet ligger hos ombudet i 2 veckor innan det skickas tillbaka till oss. För ej uthämtade paket, debiterar vi 300kr för frakter och hanteringskostnader.
Bring (Danmark)
Fraktavgift: 4,9 EURO

Ditt paket skickas till närmaste utlämningsställe. Trackingnummer skickas tillsammans med orderbekräftelsen.
Hämta i butik
Fraktavgift: 0kr

Paketet skickas till den valda butiken och kan hämtas ut där efter klockan 14:00 inom 1-3 vardagar. OBS: Medtag ID-kort och ordernummer. Endast personen som lagt beställningen kan hämta ut paketet och giltig legitimation krävs. Paketet ligger i butiken i max 14 dagar.
UPS (Norge)
Fraktavgift: 150 NOK

OBS! Moms, tull och avgifter tillkommer med UPS! Ditt paket skickas med UPS. UPS levererar direkt till din dörr mellan 08:00-19:00 och ditt paket levereras endast om någon är hemma och kan signera. Är du inte hemma vid första leveransförsöket kommer ett nytt försök göras dagen därpå. Efter tre försök och ingen är hemma skickas paketet tillbaka till oss. Om paketet levereras tillbaka till oss kommer du debiteras för frakt fram och tillbaka samt hanteringskostnader – totalt 300 kr
OBS: Avvikelser i leveranstiden förekommer, bor du på en mindre ort eller i norra Sverige kan du kontakta oss eller UPS så kan vi hjälpa dig ta fram leveranstiden för ditt paket. För tillfället går det ej att kombinera UPS med någon av Klarnas tjänster. Vi hänvisar därför till något av våra övriga betalsätt vid beställningar med UPS.
Posti (Finland)
Fraktavgift: €4,9

Leverans till ditt utlämningsställe. Tryggt, säkert och snabbt med Posti. När din order är skickad så är leveranstiden endast 1-2 dagar (enstaka orter 3 dagar). Du måste ange ditt mobilnummer i kassan, då kommer du att få SMS-avisering. För ej uthämtade paket, debiterar vi 30 EUR för frakter och hanteringskostnader.

Du kan själv välja ett uthämtningsställe för ditt paket via Postis hemsida. Val av uthämtningsställe är en avgiftsfri tjänst. Välj ett postkontor eller en paketautomat via denna länk: https://www.posti.fi/privatkunder/ta-emot/paket.html