Betalsätt

 

 

Betalsätt

Visa/Master Card
Avgift: 0kr

Vi tar emot VISA, Master Card, PayPal, Svea samt Hollywoods Presentkort.
Det är tryggt och säkert att betala med kort på Hollywood. Vi samarbetar med DIBS, som är en av Europas ledande Payment Service Providers. DIBS hanterar dina kortuppgifter direkt och säkert. Inga kortuppgifter sparas hos Hollywood. Vi tar inte ut någon avgift för denna tjänst. Kontakta din kortutgivare om du har frågor angående betalningen.
Se Sveas villkor här
PayPal
Avgift: 0kr

Betala med ditt PayPal-konto. Enkelt och säkert. Kontakta PayPal vid eventuella frågor om betalningen.
Svea delbetalning
Avgift: fr. 95kr

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,55%.
Se Sveas villkor här
Svea Faktura
Avgift: 0kr

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Hollywood överlåtna till Svea Ekonomi AB.
Se Sveas villkor här