Betalsätt

 

 

Betalsätt

Visa/Master Card
Avgift: 0kr

Vi tar emot VISA, Master Card och Euro Card genom Klarna Checkout.
Det är tryggt och säkert att betala med kort på Hollywood. Klarna hanterar dina kortuppgifter direkt och säkert. Inga kortuppgifter sparas hos Hollywood. Vi tar inte ut någon avgift för denna tjänst. Kontakta din kortutgivare om du har frågor angående betalningen.
Se Klarnas villkor här
PayPal
Avgift: 0kr

Betala med ditt PayPal-konto. Enkelt och säkert. Kontakta PayPal vid eventuella frågor om betalningen.
Klarna delbetalning
Avgift: 29kr

Vi använder oss av Klarna Europe AB, som hanterar alla våra fakturor.
Du kan beställa mot faktura både som privatperson och företag. Vi leverera endast varorna till den adress där du eller ditt företag är skriven (privat: folkbokföringsadress alt. företag: sätesadressen). Klarna gör en kreditprövning innan de godkänner köpet. Vi överlåter alla våra fakturor till Klarna Europe AB.
Med denna tjänst väljer du hur mycket du vill betala i månaden. Lägsta beloppet är 50kr/mån eller 1/24 del av totalbeloppet. Du kan alltid välja att betala hela beloppet på en gång. Aviavgiften är 29kr. Inga uppläggningsavgifter. Vid beställning med Klarnas tjänster kan endast personen som registrerat köpet och står som beställare hämta ut paketet.
Se Klarnas villkor här
Klarna Faktura
Avgift: 0kr

Du kan beställa mot faktura både som privatperson och företag. Vi levererar endast varorna till den adress där du eller ditt företag är skriven (privat: folkbokföringsadress alt. företag: sätesadressen). Klarna gör en kreditprövning innan de godkänner köpet. Vi överlåter alla våra fakturor till Klarna Europe AB. Fakturan skickas till dig på email, direkt från Klarna. Vid beställning med Klarnas tjänster kan endast personen som registrerat köpet och står som beställare hämta ut paketet.
Se Klarnas villkor här
Postförskott
Avgift: 50kr

Betala när du hämtar ut ditt paket (Postens avgift).
Om du glömmer att hämta ut din postförskottsförsändelse inom 2 veckor så returneras ditt paket. Vi skickar då en faktura på frakt, returfrakt och administrativa avgifter - totalt 300kr. Tyvärr blir vi även tvungna att lägga en spärr på dig som kund vilket innebär att du inte kan handla på postförskott igen.
OBS! Snowboards (eller andra produkter) med längd över 140cm kan inte beställas mot Postförskott då Postens ombud inte kan hantera paket i den storleken.